joo tänää koulus ruokalas myö nean kaa VÄHÄ sekoiltii siin oli sit vallu ja henri pyyhkiis pöytii...

N: Henri on raaka. S: Mgdf?? N: Henri on peruna. Henri on raaka peruna. (täs vaihees repesin. myö kikatettii siin vähä aikaa ja sit kerrottii henrille ja se ei oikee tykänny. S: Khiihiiihihiih!! N: Hahhhaahhah!! Henri meni sit ohi siit ja huitas minuu rätillä naamalle: S: Hiihiihihihi..PYÄÄHH!!!! N: Hahhehahhaha!! N: kato muute, henri on tos tollee hirvee myrtsin näköne ja vallu tolee jippii!!! Sit myö naurettii sille ja sit henri tuli siihe nean taakse ja yritti huitasta sitä rätil, mut mie kerkesin siihe välii ja sit myö tapeltii siit. Sit ko myö rauhotutttii vähäks aikaa ni sit vallu meni ohi sit miealoin nauramaa ja seki nauro ja myö vaa hölmösti naurettii siin. sit henri viel yritti syöttää miulle perunan kuoria!!

 

Liikkatunnil mie olin ellan pari suunnistukses: S: ihmeellise tuntust ku nää pullot hölskyy miu taskuis (ella ei kuullu muuta ku et hölskyy housuis:)) E: TÄH? toi kuulosti vähä epäilyttävält...;) S: Hahhaahh!!                  

myöhemmi: S: mee sie tonne ni mie meen tuolt kattoo sitä 15. rastii. E: joo nähää sit täs. mie lähin juoste ettii sitä rastii ja mie sit löysin sen ja sen kirjaimena oli P. Miu piti keksii joku semmone sana minkä kautta mie muistaisin sen peen. mie mietin: pelle, palli , pallo.....PELLEPALLI!!! ja ku mie löysin ellan ni ela heti kysy mikä kirjain mie huuan iha täysii siel sit et : Pellepalli!!! E: eli pee....

 

joo siis myöhä ei sekoilla...seuraava kerra partio leirist!!!!